Lap top mi je bio u kvaru, tako da sam morao da reinstaliram windows.
E sad, kada hoću da sinhronizujem chrome sa google nalogom, kako bi uvezao aplikacije, dodatke, šifre i ostalo na trenutni pretraživač, traži mi "pristupnu fazu za šifrovanje". Problem je u tome, kad bih se ja sećao svake šifre na internetu, ne bih imao potrebu za sinhronizacijom.
Nudi mi opciju da zaustavim sinc ukoliko ne znam šifru, ali u tom slučaju mora da obriše sve prethodno sačuvane podatke. A to nikako ne želim.
Jbt, već sam na nalogu, zašto mi traži 37 šifri, google, decxko!?
Zna li neko kako bih mogao da sinhronizujem bez te šifre, a da ne izgubim sve podatke?